Hollister Stockholm Shop Online gruv leverantörer i den kanadensiska provinsen Ontario tillgänglig 2,5 gånger så många direkta arbetstillfällen under 2011 som gjorde gruv sig, avslöjar en färsk rapport. Undersöka vad som har kallats en "dold sektor" inte spåras av Statistics Canada, studien - av Pricewaterhousecoopers LLP för den kanadensiska föreningen för gruvutrustning och tjänster för export - visar sektorn skapade 40.960 direkt och 27471 indirekta arbetstillfällen under 2011, att betala $ 4600000000 i lön.

Leverantörer av utrustning och tjänster bidrog $ 3900000000 till provins BNP för det året, eller $ 6200000000 då indirekta hollister stockholm shop online effekter räknades. En liknande studie som släpptes under 2012 fann gruvsektorn stod för 16.000 direkta arbetstillfällen, jämfört med 40.960 direkta arbetstillfällen som tillhandahålls av leverantörerna. PwC-rapporten följer andra nya studier framhäva gruv ekonomiska dygder hollister stockholm. Bland dem var en rapport som listar några av de fördelar för Greater Vancouver från British Columbia resurser sektor och en OMA studie undersöker hur en enda ny guldgruva skulle kunna dra Ontario.

Zimbabwes regering planerar att eliminera en 15% mervärdesskatt som tas ut på diamant gruvarbetare som ett led i åtgärder för att stimulera produktionen och dra till sig investeringar hollister shop online i sektorn, meddelade Mines minister Walter Chidakwa förra veckan. Myndigheterna planerar också att ta bort skatte royalty på lokalt slipade och polerade diamanter. Tala delegater till den 2: a Zimbabwe Diamond konferens på torsdagen, Chidakwa sade myndigheterna planerar också att ta hollister stockholm shop online bort skatte royalty på lokalt skurna och slipade diamanter, The Source reported.President Robert Mugabe sade landets gruvindustrin behöver mer än bara skattesänkningar, som en energi krisen och bristen på ny teknik hindrar utvecklingen i sektorn.
- we would be delighted to hear from you.
Gruvarbetare som arbetar vid landets Marange och Chiadzwa fält har i månader varnat för att det har blivit Hollister ekonomiskt ogenomförbara för dem att gräva djupare för alluviala diamanter -De lätt extraherbara genom dagbrott. Expert Paul Zimnisky attribut förra årets Marange diamantproduktion på nästan 17 miljoner karat, eller 13% av den globala tillgången i volym. Men han säger i år totalt kommer att sjunka till runt 8-12000000 karat eller mindre.
Hit genom att smuggla och underfakturering, vilket har orsakat en massiv läckage i diamantintäkterrevenues, har Zimbabwe letat efter sätt att se till att huvuddelen av sina diamanter hollister stockholm shop online behandlas lokalt. Detta, i motsats till att exporteras i obehandlad form, som det händer nu. "Trots gruv är en viktig bidragsgivare till landets ekonomi, har gruvsektorn varit begränsad till utvinning och export av mineraler i sin råa eller halv bearbetad form, utan vederbörlig omsorg för att anrikning och värde tillägg. De ändliga resurser bör göras för att förbli konkurrenskraftiga, både regionala och globala marknader, "Mugabe har sagt.

Hollister Stockholm Hollister Shop Online 5.0 (from 16189 reviews)


For more information please contact advertising@womp-int.com